DuchenneEconomen NetwerkTjandrakusuma Finance

De kracht van Social Media

Op maandag 9 januari jl. stond de nieuwjaarsbijeenkomst van het Economen Netwerk in het teken van de kracht van Social Media. Het programma begon met een inspirerende workshop onder leiding van Jaap Hof, Social Media expert van Social CRM. Hij maakte de kracht en de potentie van Social Media duidelijk, niet alleen voor priv├ęgebruik maar zeker ook voor zakelijk gebruik.

Na afloop van deze workshop lanceerde Daan Vaneker de nieuwe campagne van het Economen Netwerk, die als doel heeft 10.000 euro in te zamelen voor het Duchenne Parent project. Social Media vormen een belangrijke pijler van deze campagne. Door intensief gebruik van o.a. Twitter, Facebook en LinkedIn gaan wij met het Economen Netwerk zoveel mogelijk particulieren en bedrijven proberen te bereiken om ook een donatie te doen voor het Duchenne Parent project. Op de website www.duchennenet.nl is de campagne te volgen en zijn de bereikte resultaten zichtbaar.