Tjandrakusuma Finance

Een Zokje voor een waterput in Zimbabwe

Tjandrakusuma Finance bestaat alweer twee jaar. Dit is niet alleen reden voor een feestje, maar ook een moment van bezinning. Het is natuurlijk belangrijk dat ons bedrijf succesvol is en onze klanten tevreden zijn, maar het is ook belangrijk om af en toe te bekijken of wij als bedrijf iets meer voor de samenleving kunnen betekenen.

Om beide zaken te combineren, hebben wij ervoor gekozen om een uniek relatiegeschenk te versturen voor ons tweejarig jubileum. We hebben een Zokje laten maken, waarmee we een project in Zimbabwe ondersteunen. Dit project bestaat uit het aanleggen van een waterput voor een weeshuis in het dorp Bulawayo in Zimbabwe, waar op dit moment binnen een straal van 5 kilometer geen watervoorzieningen zijn. Hiermee zal de lokale bevolking dus zeer goed geholpen zijn.

Zokjes
De Zokjes

Blijf onze blog bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het project. Wilt u het project zelf ook ondersteunen? Kijk op www.zokje.nl!