Economen NetwerkTjandrakusuma Finance

Economen Netwerk goes PZO!

Woensdag 14 maart was het weer de Dag van de Zelfstandige. De dag werd door PZO, de belangenorganisatie voor zelfstandige ondernemers zonder personeel, georganiseerd. Het doel van de dag was om positieve aandacht te vragen voor het zelfstandig ondernemerschap en richtte zich op alles wat zzp’ers nodig hebben. Van juridisch advies, belastingzaken, work life balance, social media tot verzekeringen. Het programma bestond uit diverse workshops, debatten en luistersessies die voor iedere zzp’er mogelijk interessant zijn.

Economen Netwerk was vertegenwoordigd op het PZO LIVE plein waar we veel collega zzp’ers en andere netwerk clubs hebben ontmoet. We hebben diverse openingen gecreëerd en ideeën opgedaan. Kortom een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!